Bíró tanya

Elérhetőségek:
Cím: 4553 Apagy, hrsz 059/7
Tel: 42-416-088
Honlap:www.birotanya.freewb.hu
E-mail: agipolaj@t-online.hu

Nyitva tartás:
előzetes egyeztetés csoportok részére


Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nyíregyházától 20 km-re található Apagyon várjuk kedves vendégeinket. A gondos és körültekintő kivitelezésnek köszönhetően a vendégek élvezhetik a természet adta lehetőségeket, és mégis jelen van a komfortos kiszolgálás. A területen két tó található, ezek horgászatra alkalmasak és még további tavak vannak, melyek közül egy strandolásra lett kialakítva. Lankás homokos partja lehetővé teszi, hogy kisgyermekek is biztonságosan pancsolhatnak benne.

A sétálásra, barangolásra vágyó vendégek a több mint 40 hektáros területen hódolhatnak szenvedélyüknek. A tanyás vendéglő közelében (200 méter) található a tradicionálisan kialakított állattartó tanyaudvar. A vendégek további szórakozására rendelkezésre áll hátas és fogatos ló állományunk.

Rendezvények lebonyolítására 100 fős fogadó áll rendelkezésre, mely nyári hónapokban további 80 fővel bővíthető. Nagyszabású vállalatai családi napok megrendezésére is alkalmas mely esetben 500—600 fő részére tudunk teljes ellátást biztosítani.

Tölts fel saját képeket a megyejárásodról!

Csak belépett felhasználók tölthetnek fel megyejárást!

Feltöltött képek a helyszínhez

Még nincs feltöltött megyejáró kép.