Magunkról

Így lesz kerek a világ! kampányunk a helyi természeti értékek, valamint a hozzájuk kapcsolódó helyi termékek, vegyszermentes élelmiszerek, természetes anyagok, környezetbarát közlekedés, helyi és környezetbarát szabadidő eltöltés fontosságára hívja fel a figyelmet. Főbb programjaink, amelyekben Te is részt vehetsz:

MEGYEJÁRÓ

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei „Így lesz kerek a világ!” helyszíneket (helyi természeti értékekre és alapanyagokra, hagyományokra építő termékelőállítókat, kézműveseket, szolgáltatókat) meglátogatva, ott fotókat készítve és honlapunkra feltöltve értékes ajándékot szerezhetsz, illetve ajándékcsomag és kerékpársorsoláson vehetsz részt.

ÖKOJÁTÉKOK

Honlapunkon 3 hetente egy-egy új feladat vár, ha szeretsz játszani, nyerni és közben új ismereteket szerezni. Változatos feladatainkban találkozhatsz a természeti értékek, a környezettudatos fogyasztás, a környezetbarát közlekedés, a természetes anyaghasználat, a környezetbarát szabadidő eltöltés témaköreivel. Ha kicsit is kitartó vagy, számos nyeremény vár, illetve kerékpársorsoláson is részt vehetsz.

KÖZÖSSÉG

2014-ben 12 alkalommal invitálunk olyan kirándulásra, amelyen helyi természeti értékeket és rájuk alapozott termékelőállítást, szolgáltatást ismerhetsz meg, továbbá 14 fesztiválon is találkozhatsz velünk, ahol játékos feladat megoldása által a tudás mellett természetes alapanyagú ajándéktárgyakat is szerezhetsz.

Programjainkról eseménynaptárunkból tudsz tájékozódni, de érdemes lájkolni Facebook oldalunkat is, videóinkat pedig YouTube csatornánkon ismerheted meg. Ha szeretnéd megkapni hírlevelünket, vagy kérdesed van, keress bennünket bátran az info@igyleszkerekavilag.hu e-mail címünkön!

2013 Közhasznúsági beszámolónk

2012 Közhasznúsági beszámolónk

2011 Közhasznúsági beszámolónk