Tavaszi kirándulások a Csiperke Erdei Iskolával

Védett kincseink – kárpáti sáfrány, szellőrózsa, csillagvirág, kockásliliom – virágzása idején, március 1. és április 20. között erdei iskola programmal és osztálykirándulások lehetőségével várja a csoportokat a Csiperke Erdei Iskola és Tábor Márokpapin. Most 10% kedvezmény!

Azon 25 fő fölötti csoportok számára, akik március és április hónapban több éjszakát töltenek el a Csiperke Erdei Iskolában, a szállásköltség 10%-át elengedik.

A tematikus osztálykirándulás programcsomagjaik célja a közösségi élmények elmélyítésén túl a természetszeretetre nevelés, valamint a természettudományos ismeret elmélyítése.  A szállás és az étkezés biztosítása mellett szakembereik a szakmai program összeállításában és megvalósításában is segítenek.

Erdei iskolájuk programja 2005. szeptemberében megkapta a „Minősített Erdei Iskola Szolgáltató” címet! Programjuk célja, hogy a résztvevõk megismerkedjenek a Beregi-sík érintetlen természeti és kulturáliskincseivel, megszeressék a természetet, felismerjék a bennünket körülvevõ világ fontosságát és annak szépségét. Ezen túl szemléletformálással elõsegítik a környezettudatos gondolkodásmód kialakulását! A nagy kiterjedésű erdők és festői ligetek környezetében egész hétre szóló változatos programokat nyújtanak, ahol a résztvevők erdőt-rétet bebarangolva találkozhatnak a Beregi táj változatos, védelemre méltó állat-, növény- és gombaritkaságaival.

Helyszín: Beregi-sík, Márokpapi környéke, Csiperke Erdei Iskola és Tábor- Márokpapi, Kossuth u. 111.

Időpont: 2015. március 01. – április 20.

Jelentkezés a programra: Szőke Zsuzsa, 20/431-8086,  kolocsan.tunde@e-misszio.hu

Részletes információ honlapjukon olvasható.